Forside - Om LokalTilbud - Tilmeld - Frameld - Kontakt - Login - Deals


Om LokalTilbud.dk
LokalTilbud.dk er en hjemmeside, hvor du som bruger helt GRATIS kan være tilmeldt.

LokalTilbud er tænkt som et alternativ til lokalaviser o.l, hvor annoncører og kunder finder hinanden. Her er det blot meget billigere og nemmere for annoncørerne at komme i kontakt med de brugere som ganske gratis er tilmeldt.

På hjemmesiden har du som bruger adgang til mange gode tilbud og konkurrencer fra hele landet, og som tilmeldt har du også adgang til nogle fra dit lokalområde. 

Mange tilbud og konkurrencer vil være at finde på LokalTilbud.dk, mens andre kun vil tilbydes i de nyhedsbreve der vil blive mailet til alle brugere. Omvendt vil mange kun være at finde på hjemmesiden, og det vil derfor være en god ide at besøge siden jævnligt.
 
Vi vil gøre alt hvad vi kan for hele tiden at finde nye og forskellige produkter i alle prisklasser, således at der er noget for enhver smag, aldersklasse, køn osv.

Endvidere arbejder vi på højtryk for at finde gode tilbud etc. fra forretninger, butikscentre osv. fra alle egne af landet - også dit lokalområde.

Har du et produkt, en konkurrence eller noget helt tredie du godt kunne tænke dig at tilbyde de mange brugere på LokalTilbud.dk, så er du meget velkommen til at kontakte redaktionen bag LokalTilbud.dk.

Vi kan kontaktes på nedenstående e-mailadresse og telefonnummer:
 
Kontakt@LokalTilbud.dk
Telefon: 2083 5459

 

 

LokalTilbud.dk 2007 - Beskyttet af lov om ophavsret - en del af JGK Connection ApS
Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, prisændringer o.l.
kontakt@LokalTilbud.dk

General Data Protection Regulation (GDPR)- Persondataforordning:
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder du dig med din mailadresse, postnummer, køn og dato for tilmeldelse.
Disse oplysninger gør, at du fra tid til anden kan få mere målrettede kampagner.
Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, vil vi fortsat gemme oplysningerne, for at kunne dokumentere din tilmelding til vores nyhedsbrev i tilfælde af senere tvist. Kontakt os, hvis disse ønskes slettet helt.
Dine oplysninger vil aldrig blive delt med andre.